olivolja. Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
olivolja. Ingredienser ugnsstekt lammbog. olivolja. en bit lammbog. Lammbogen hade legat i ugnen i ca 4 timmar och var klar men vi var ju tvungna att ha något till och då blev det ugnsrostad potatis och så gjorde jag en fantastiskt god sås av skyn som blivit av lammet
olivolja. Har ni testat lammbog. Häll i olivolja i en skål. Jag har ett recept sedan tidigare då jag gjort lammbogen i ugnen, då kan man även ta tillvara skyn och göra en god sås men den här gången körde jag low and slow på grillen istället
Häll rikligt med olivolja i en kastrull. Det traditionella italenska köket använder kalvlägg till osso bucco, men det går lika bra med kalvbog, lammbog, lammlägg eller oxlägg
1,2 kg lammbog sågade i 4 cm skivor. 4 tsk olivolja. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i 4 cm skivor. 4 tsk olivolja. 1,2 kg lammbog sågade i. 4 tsk olivolja. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i. 4 tsk olivolja
1 kilo lammbog eller lammsadel. 1-1,5 dl olivolja. Skär loss och strimla köttet från 1 kilo lammbog eller lammsadel och lägg i marinad över natten. 1 kilo lammbog eller lammsadel. 1-1,5 dl olivolja