Lammbog olivolja recept

Ugnstekt lammbog

Ugnstekt lammbog

Skåra fettet på lammbogen och massera in herbes de provence, olivolja, salt och peppar. Lammbog, vilket underbart kött
Lammbog i ugnen efter en heldag i solen

Lammbog i ugnen efter en heldag i solen

olivolja. Ingredienser ugnsstekt lammbog. olivolja. en bit lammbog. Lammbogen hade legat i ugnen i ca 4 timmar och var klar men vi var ju tvungna att ha något till och då blev det ugnsrostad potatis och så gjorde jag en fantastiskt god sås av skyn som blivit av lammet
Sommarsnabb lammbog

Sommarsnabb lammbog

4 st Lammbog, skivor. 3 msk olivolja. 1. Låt paprikan rinna av. Mixa den med vitlöksklyftan, mandeln, oljan och vinägern
Ugnsstekta Lammbog

Ugnsstekta Lammbog

Skåra fettet på lammbogen och massera in herbes de provence, olivolja, salt och peppar. olivolja. Lammbog, vilket underbart kött
BBQ-grillad lammbog

BBQ-grillad lammbog

olivolja. Har ni testat lammbog. Häll i olivolja i en skål. Jag har ett recept sedan tidigare då jag gjort lammbogen i ugnen, då kan man även ta tillvara skyn och göra en god sås men den här gången körde jag low and slow på grillen istället
Osso bucco med lammbog och risotto alla milanese

Osso bucco med lammbog och risotto alla milanese

Häll rikligt med olivolja i en kastrull. Det traditionella italenska köket använder kalvlägg till osso bucco, men det går lika bra med kalvbog, lammbog, lammlägg eller oxlägg
Nigellas lamm med avokadosallad

Nigellas lamm med avokadosallad

1,2 kg lammbog sågade i 4 cm skivor. 4 tsk olivolja. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i 4 cm skivor. 4 tsk olivolja. 1,2 kg lammbog sågade i. 4 tsk olivolja. 1,2 kilo lammrevben med benet kvar, eller lammbog i. 4 tsk olivolja
Italienskt påsklamm

Italienskt påsklamm

Häll olivolja i en stor ugnsform eller ugnsplåt som rymmer hela maträtten. Tillsätt vin, skeda över lite olivolja och strö sedan över repad rosmarin
Lammgryta från Sicilien

Lammgryta från Sicilien

Bryn köttet i olivolja i en stekpanna. Fräs grönsakerna i olivolja i en gryta. olivolja. 1 ½ kg skivad lammbog med ben
Grekisk delikatesspanna

Grekisk delikatesspanna

1 kilo lammbog eller lammsadel. 1-1,5 dl olivolja. Skär loss och strimla köttet från 1 kilo lammbog eller lammsadel och lägg i marinad över natten. 1 kilo lammbog eller lammsadel. 1-1,5 dl olivolja