Gör så här. 1. Sätt ugnen på 225 °. 2. Dragonsmör (liten skål). Lägg 25 g smör, 1 tsk dragon, 1 tsk olivolja, 1 liten pressad vitlöksklyfta, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar i skålen
Till lammbiffarna serverade jag ugnsrostad potatis. Alltså fy f. n för vädret vi har på västkusten nu. Det regnar och blåser, vilket betyder att det är isgata på vår gårdsplan
Lammbiffar med rostad vitlök och potatis samt rödvinssky. Med pick och pack efter avslutat valborgsfirande hade det blivit dags att rymma iväg till landet för att ställa saker och ting i ordning inför den stundande sommaren
Matsedel vecka 42. Hej och god måndagsmorgon. Ja, jag vet, den där frånvaron kom tillbaka. Livet händer utanför bloggen och i perioder finns inte lika mycket tid att lägga här tillsammans med er som jag verkligen skulle vilja
Så testa att byt ut fårköttet nästa gång du gör lammbiffar – Latinamerikanska Livs har lägligt nog fått in en omgång riktigt fint färskt getkött från Näsbön att experimentera med
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 225 °. 2. Dragonsmör (liten skål). Lägg 25 g smör , 1 tsk dragon, 1 tsk olivolja, 1 liten pressad vitlöksklyfta, 1 krm salt och 1 krm svartpeppar i skålen
Börjar närma mig finalen på min meze, lammkorv (seftalia) eller köttbulle finns nog med på varje meze - idag blev det blev det mina egenkomponerade lammbiffar