Hade tur och hittade svenska lammracks på ICA. Getostkräm. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeeland och det känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Blanda getost och creme fraiche och mixa ihop med en stavmixer. This year’s Easter dinner was lamb marinated in red wine and orange, which was served with marinated spring vegetables, baked potatoes, a roasted bean dip and a chévre creme sauce
Varva getostssås och lammfärssås med lasagneplattor. GETOSTSSÅS. Om man nu har tjugo kilo lamm i frysen så gäller det att hitta på många goda saker som inte smakar likadant
Servera sedan köttet med potatisgratängen och en liten röra gjord på getost och majonnäs. Jag vet att chokladmarinerat lamm låter helt galet, men det kan nog faktiskt vara bland det godaste som finns
Den är inte lika lös som en gratäng, meningen är att man ska kunna skära den i tårtbitar och servera tillsammans med något annat, förslagsvis lamm eller något annat värdigt kött
Har ryktats om att det blir lamm ikväll. Canneloni med getost 1 pkt färska lasagneplattor (8-10 plattor)250 g kvarg 10%50 g ruccola1 dl valnötter1 grillad inlagd paprika150 g getost1 frp Kelda Pastasås Tomat & Creme fraicheriven ostSkär kanterna av getosten och mosa den med en gaffel. 150 g getost
Skär lammracksen i bitar, och servera med t ex klyftpotatis och getoströra. Förbered getoströran genom att kantskära getosten och mosa den med en gaffel, och sedan röra samman den med crème fraiche, honung, salt och peppar
Jag valde gotländskt KRAV- lamm med tillbehören friterad färskpotatis och brynt smör bearnaise. Jag inlede med en grillad grekisk sallad med grillad zucchini, tomat och paprika som var beströdd med getost från Gotland och så hade de ringlat lite citronbetonad dressing över