På med en god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner
Soja. Lövbiff är inte så dumt, faktiskt. Smaksätt med soja och vitpeppar efter smak. Googla på fylld lövbiff och du hittar hur många varianter som helst
½ dl Soja (kinesisk). Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Häll ned vatten, buljongtärningar, senap och soja och låt koka i ca 5 min. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 3 msk soja
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Soja. Lövbiff. Tillsätt kryddorna, sambal oelek och sojan i kokosmjölken och smaka av. Strimla lövbiffen och lägg de i en stekpanna tillsammans med kokosmjölken