Idag lagades det rullader. Bryn rulladerna i smör tills de fått fin färg. Innehållet i rulladerna kommer delvis att falla ur, men det gör inget för det sätter god smak till såsen och gör den lite krämig
600 g lövbiff, salt och peppar. 10–12 soltorkade tomater, 1 dl pesto, i pressad vitlök, 1 hackad gul lök. Ställ in potatisen i ugnen i ca 20 min och gör i ordning rulladerna. Relaterade 600 g lövbiff
Ta en klick fläsk-persilja-vitlöksblandning och lägg på varje lövbiff (ganska nära ena kortsidan). Lägg ev lövbiffarna mellan två lager plastfolie och platta ut dem lite
Rör ihop philadelphiaosten med äggulor, senap, pressad vitlök och finhackad persilja. Fyllda lövbiffsrullader tillhör veteranerna bland husmansklassiker och går att variera i massor, här med philadelphia och senapsfyllning
Strö finhackad vitlök och bladpersilja på varje lövbiffskiva. Bred ut lövbiffskivorna på en skärbräda. Nötfärsrullader fyllda med parmesan, vitlök och bladpersilja har jag lagat och serverat till de flesta av mina vänner och släktingar
Lövbiffsrullader, visst låter det lite fancy. Då lövbiff inte är det billigaste köttet (speciellt om man som jag vill handla svenskt) och sällan finns på extra pris blir det tyvärr inte den typen av kött här hemma så ofta som jag annars skulle vilja
Med samma teknik kan du dessutom göra både lövbiff och rullader, vilket ju inte är något minus. Här så tar vi dock ”lövbiffen” och kryddar den med kebabkryddor och sen strimlar vi den så vi får oss ”kebabstrimlor” som har grymt tuggmotstånd och smakar finemang