Åh va härligt med helg. Smaka av med salt och peppar. Fäst med fördel med en tandpetare. Vi serverade rulladerna tillsammans med lite parmesangratinerade tomater, men det är ju inte ett måste
Hoppas ni alla haft en riktigt fin midsommarhelg med god mat och dans runt midsommarstången. När vi kom hem slappade familjen lite i soffan medans jag slängde ihop middagen (som i själva verket skötte sig självt snällt i ugnen efter en liten arbetsinsats)
Dela lövbiffarna i hälften och bred osten över några varv med salt och pepparkvarnen. Rulla ihop dom och stek dom i smör några minuter tills de fått fin stekyta medans du vänder dom på alla sidor i stekpannan
Uppe med tuppen idag för att fira mina FYRA födelsedagsgrisar idag. Att en högfettskost med lite kolhydrater och fokus på naturlig mat återställde mina mättnads och hungershormoner är också fakta
Själv tycker jag det är lite smått mysigt att ha en alldeles egen hjärtedag, komersiell högtid eller ej, så jag brukar försöka uppmärksamman den, i alla fall med lite extra god mat, eller en flufflig och rosa dessert åtminstone
1100 gr Färskost med vitlök. 110 ml BalsamvinägerBlanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten. 1Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt
Lövbiffsrullar. Det är liksom nåt visst med en ätbar rulle som döljer nåt läckert i sitt innanmäte… Ingen av ovannämnda smaskigheter är ju dock i sin traditionella form särskilt lämplig för den som vill dra ner på kolhydraterna
Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon. Och kycklingen fylld med mascarpone och dragon blir minst lika god
Blanda kalvfärsen med en finhackad rödlök och salt och peppar. Servera biffarna på bröd ihop med de grillade tomaterna, rödlöksringar och en matsked röd pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.