Lägg över köttet i en gryta. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna. 800 g lövbiff. 1 köttbuljongtärning. 800 g lövbiff. 1 köttbuljongtärning 3 dl crème fraiche
Idag är det bara tisdag och jag tänkte laga en rätt på min sons favoritkött. Lövbiff. När jag var liten trodde jag länge att lövbiff i själva verket hette lödbiff
Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen. De här lövbiffarna fyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner
Köttet ska vara lite rosa i mitten. Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Blanda runt kött, såser och kryddor så att alla lövbiffar är täckta med marinad. Det är ingen höjdare att sitta på ett kalas med ett segt köttspett och bara tugga och tugga och tugga
Hacka löken och strimla lövbiffen, stek i lite smör, så löken blir småmjuk och köttet får fin färg. Servera med ris eller pasta (jag föredrar med ris och en grön sallad till) 600 g lövbiff. 2 köttbuljongtärningar
Jag har verkligen snöat in på det nu, speciellt om ugnen ändå är igång som i det här fallet med potatisklyftorna som jag valde att servera till kött och sås
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Stek köttet i oljan i omgångar i en het stekpanna tills den fått fin färg. god strimlad lövbiff med hemmagjord teriyakisås och en pak choi sallad smaksatt med lime