Rulla ihop och fäst med tandpetare. Vik ut biffarna och lägg på skinkan. Servera med rostad potatis blandad med tomatbitar och strimlad rödlök samt en senapsdressing
Lördag - Potatis- och lövbiffsgratäng. Julen börjar sakta men säkert börja närma sig som sagt och vi kommer säkerligen allesammans sätta i oss en hel hög medskinka, sillar, köttbullar, prinskorvar och janssons
Lägg lite trötthet på det så sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Stekt lövbiffmed vitkålsgratäng. Med löksås, fylldamed fetaost eller ädelost. Jag har valt mat med få ingredienser som är förhållandevis billig, mycket god och enkel att tillaga
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiffmed creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Ännu en variant på panerad och fylldlövbiff då vi fastnade för den medskinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Vik ut biffarna och lägg på skinkan. Servera till exempel med rostad potatis blandad med tomatbitar och strimlad rödlök samt en senapsdressing
Maria Mii BergmanHär serverat med ris, finstrimlad paprika och solrosskott som ger en god krispighet i kombination till riset och lövbiffen och en champinjonsås