Vill ni inte använda honung så går det bra med fibersirap eller sockerfri lingonsylt men lite sötma behövs för att runda av smaken av dijon- och dragon
Stek lövbiffen i smör i het panna i omgångar. 1 kg lövbiff, strimlad. 1 kruka dragon, grovhackade blad. 1 kg lövbiff, strimlad. 1 kruka dragon, grovhackade blad
Till vinfonduen hade vi marinerad fläskfilé, lövbiff, potatiskroketter, grönsaker och två såser. Strimla lövbiffen, värm potatiskroketterna i ugnen och skär morötterna i stavar
Marinering av smörig högrev och lövbiff. Jag hade 2 olika sorters kött i min biffsallad, högrev och lövbiff. 3 tsk grön currypasta (Blue Dragon). 3 tsk grön currypasta (Blue Dragon)
Välj de örter du önskar och gillar, jag valde dragon idag, vilken ger en liten smak av béarnaisesås. Vi serverade dragonsmöret med stek lövbiff, en riktig 90-talsmiddag. 75 g rumstemperarat smör, 1 tsk torkad/färsk dragon, 1-2 vitlöksklyftor, salt, peppar. Relaterade 75 g rumstemperarat smör, 1 tsk torkad/färsk dragon, 1-2 vitlöksklyftor, salt, peppar
Smula ner ädelosten och krydda såsen med dragon, peppar och lite salt. Det fick bli lövbiffgratäng med klyftpotatis och en sallad, gillar enkla recept och den här är enkel att göra
Servera till dijonfylld lövbiff, dragonsmör och tomatsallad. Lägg ut lövbiff på en skärbräda. Lägg i en liten skål tillsammans med rumstempererat smör, dragon, vinäger, salt och lite nymald svartpeppar