Rosta brödet och ta ut rondellen eller smörstek brödrondellerna. Om löjrommen inte är så fast och fin som den bör vara kan den läggas att rinna av en stund i en sil
Grön ärtsoppa och löjromstoast. Detta är en perfekt förrätt. Havssmaken från löjrommen och kristet från krutongerna tillsammans med den lena soppan blir en sensation
Börja med att hacka schalottenlök. Jag föredrar den framför röd- eller annan lök, på grund av den finstämda smaken och även färgen som jag tycker fungerar bättre med löjrom än röd lök
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här