Vispa ihop äggmed creme fraiche och majonäs så att det blir klumpfritt. Jag har ju egentligen väldigt svårt för LCHF-bröd, det smakar mest ägg och så tycker jag att jag kan tugga i evigheter utan att det händer något men det här var riktigt gott
Vispa ägg och socker poröst. Lägg på blåbär (en knapp dl). 1 ägg. Tillsätt mjölk och smält margarin. Blanda vetemjöl, bakpulver och hjorthornssalt och rör ner
Pensla medägg och häll på pärlsocker. Tillsätt ägg, socker, salt, mjöl. 1 ägg. Smula jästen i degbunken. Smält smör och häll sedan i mjölk, skall vara 37°
Med detta recept är det inte så svårt att få till anständiga och goda baugetter. Ett bra recept (från Anna Bergenströms bok Annas Mat) att lägga till samlingen även för den som inte är van vid att baka
Passar till kaffet men också som dessert med bär och vispad grädde. Receptet kom till en gång när vi varken hade ägg eller smör hemma men ändå var sugna på något gott till kaffet
Blanda mjölet med bakpulvret och vaniljsockret i en skål. Knäck ner äggen och rör om. 4 ägg. Värm upp ugnen till 175 C och lägg två bakplåtspapper i en långpanna (à ca 30 x 40 cm). 4 ägg 6 dl vetemjöl
Det ingår inga ägg i detta recept. Dessa mjuka godbitar med pepparkakssmak är väldigt enkla att baka. Slutresultatet, av den minimala ansträngningen, blir en hel drös med saftiga och goda kakrutor, som smakar som en mjuk pepparkaka
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt blandningen i äggsmeten. Dela den lite avsvalnade kakan på mitten, fördela fyllningen över de båda halvorna, lägg ihop och låt svalna