Idag har jag bakat äppelmuffins med mina två yngsta barn. I kylen hittade vi både vaniljvisp och några äpplen så vi bakade helt enkelt lite äppelmuffins till förmiddagsfikat
Jag har mest bakat matbröd med jäst den senaste tiden, men fick lust att göra ett bikarbonatbröd. Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Som jag berättade så fick jag en rågsurdegsgrund häromdagen som är över 100 år gammal. Hur kul som helst och nu har vi också testat att baka med det, eller rättare sagt, min sambo har bakat
I onsdags bjöd jag på avslutningsfika i form av dessa smarriga, lättbakade havretoscarutor. Den här veckan var min sista arbetsvecka på kyrkogården för den här säsongen
Vill du göra succé på nästa barnkalas. Ja då ska du baka en slingrig och färgglad ormtårta. Barnens glädje och stora nyfikna ögon när denna tårta dukades fram var oslagbar
Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Ställ upp muffinsformarna. Sätt igång ugnen på 200°C. Rör ihop det rumsvarma smöret med sockret och vaniljsockret till en jämn smet
Halloj. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.