120 g skinka, 1 st purjolök, 1 stånd broccoli, 8 färska champinjoner, 2 st ägg, 1 1/2 dl lättmjölk. Tryck ut smeten i en lätt smord form ca 23 cm. 1 1/2 dl lättmjölk
Man kan lätt byta ut skinka och broccoli mot det man har i kylen. Pajdeg4dl mandelmjöl50g smör1äggFyllning2dl färdigkokt broccoli200g skivad skinka som du strimlar2ägg2dl grädde2dl riven mild ostSalt och pepparSätt ugnen på 200gBlanda ihop ingredienser till pajdegen och knåda ut i pajform
Det är så lätt att slänga med en panpizza när man handlar, och vips så har man gjort ett dåligt val. Så jag har gjort egna köttbullar som ligger i frysen, och igår gjorde jag en broccoli och skinkpaj
Baka pajen i ugnen i cirka 25 minuter, tills den är lätt ljusbrun. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda glutenfritt mjöl, margarin, vatten och salt till en deg
Ost- och skinkpaj med svamp är en av mina favoritpajer som går snabbt att laga ihop och passar utmärkt till både utflykter, lätt luncher men även som förrätter