Fräs detta i kokosfett/smör/olja så att grönsakerna mjuknar något. Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Stek dem sen i mycket smör så att de får fin stekyta. Igår kväll fixade jag en snabb kycklingwok eftersom vi båda var utsvultna och inte hade tid eller lust att vänta på något "långkok"
Smör att steka i. Att vara ihop med en matkreatör är verkligen rena lyxen… Här gjorde Anders en gudomlig god kycklingwok till hela familjen – alla tyckte det var fantastiskt gott
Brösten blev en smarrig kycklingwok med kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt och anchochili som jag sedan grillade i ugnen
Stek fisken i lika delar smör och rapsolja i inte allt för varm panna. Limekryddad kycklingwok med frukt och grönsaker 4 personer 500 g benfritt kycklingkött 1 msk soja 1 1/2 msk rapsolja till marinaden 1 tsk röd thailändsk curry 1 stånd färsk broccoli 1 röd paprika 1 grön paprika 3-4 skivor ananas 2 limefrukter 1 msk matolja 1/2 tsk sambal oelek 2 1/2 dl kycklingbuljong, tärning eller fond maizena 1. Limepanerad hokifilé med skagenröra 4 personer 600 g benfri torskfilé 3 msk vetemjöl salt och vitpeppar 2 limefrukter smör och rapsolja till stekning Till skagenröran. 2 limefrukter smör och rapsolja till stekning