Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök. röd curry. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt kokosmjölk, limesaft, röd curry och kycklingfond och låt sjuda några minuter
Hur som helst, tyckte att det va supergott, så bestämde mig för att testa göra någon rätt med det. Plus att jag kom på att det var väldigt länge sedan jag gjorde något med nudlar
röd pesto eller curry paste att smaksätta med (kan uteslutas). Skär kycklingfiléerna i bitar och bryn dem i lite matfett, krydda med salt och svartpeppar
I med röd curry, fisksås, kokosmjölk, ingefära, limeblad och låt koka ihop. en klick rör currypasta. Min kollega Thomas blev nog sugen på thaimat när jag satt bredvid honom i lunchrummet med detta i matlådan, för han frågade vad det var som luktade så gott
Efter en del asiatisk inspiration var det dags att ge sig på woken med en ”green curry chicken”. Smaka av med fisksås, sesamolja samt lite av det grova delarna av koriandern
Servera woken med jasminris, currysås och gurka och morötter skurna i stavar. Currysås. Stek kycklingstrimlorna, purjolök och champinjoner i en wok i olja blandat med smör
Häll ner kokosmjölken och tillsätt red curry paste, rör om väl. Servera med nykokta nudlar. Kycklingwokmed nudlar (2 personer). 1-2 tsk red curry paste. 1-2 tsk red curry paste