Mangochutneydipp. Marinerade kycklingspett. Blanda smör med en vitlöksklyfta och smöra sedan på brödet. Vill du ha mer åt mango chutney hållet i smaken så häll i lite mer mango chutney
Grillsäsongen är på ingång så jag valde att grilla kycklingspett tillsammans med grönsaker samt att baka ett härligt och mycket luftigt focaccia, till detta gjorde jag endast en enkel sallad då brödet är ganska mättande i sig så det behövs inte så mycket mer
) Till middag idag blev det en relativt enkel men väldigt god vardagsrätt, snabbmarinerade kycklingspettmed en kall mangosås och vildrisblandning, gott och uppskattat av både barn och vuxna
Det är färdiga kycklingspett som man hittar i delikatessdisken och finns i smakerna Sweet Texas BBQ, Teriyaki, Mango Jalapeño, Sweet Chili och Blandade örter
4 4 kycklingfiléer 8 grillspett 1 msk olivolja Glaze 1 dl mango chutney 2 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Sesamolja 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Iste medmango och kokos. Kycklingspettmed hampafrön och kokosKolhydratssnål maträtt med proteinrika kycklingspett som är dubbelpanerad i kokosmjöl och hampafrön som är rik på nyttiga fettsyror
Då blev det snabbt på med grillen och bara varmgrilla de redan färdiga kycklingspetten Sweet Chili från Kronfågel och glasera lite med den extra såsen som kommer med
Blanda medmango, vinäger, olja och persilja. Krydda med salt och peppar, och strö på sesamfrön. Smaka av med salt och peppar, och servera till spetten med kokt ris
De här kycklingspetten är också bra utflyktsmat att ta med. Med det aprilväder vi haft de senaste veckorna vet man aldrig så noga vilket sätt som blir mest aktuellt