) Till middag idag blev det en relativt enkel men väldigt god vardagsrätt, snabbmarinerade kycklingspett med en kall mangosås och vildrisblandning, gott och uppskattat av både barn och vuxna
4 4 kycklingfiléer 8 grillspett 1 msk olivolja Glaze 1 dl mango chutney 2 msk honung 1 msk soja 1 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Sesamolja 20 % rabatt ICA Asia 700 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Blanda turkisk yoghurt, majonnäs och mango chutney. Till det grillade vi kycklingspett som penslats med Sweet Baby Ray barbecue sås och det blev verkligen en hit
Vi grillade grönsaker, halloumi och kycklingspett. Och så hade vi en kall sås till gjord på matyoghurt smaksatt med vitlök, mango chutney och sambal oelek
Det fanns charkuterier och en ost, oliver och stora kapris, marinerade räkor på spett, möra kycklingspett med hemmagjord chutney, stark och god aioli, spansk tortilla, fyllda små röda paprikor och fantastiskt goda lammkotletter
Köpte kycklingspetten i charken på Maxi, smidigt och värmde de tillsammans med kycklingklubbor. 3 msk mango chutney original. 3 msk mango chutney original
Blanda det med mango chutney, koriander, soja och olja,. ½ dl mango chutney. 1½ kg kycklingfilégrillspett av trämarinadrivet skal av 3 citroner½ dl mango chutney¼ msk stött koriander frö¼ dl soja¼ dl olja½ msk salt1