Det blev en härlig couscous med curry, persilja och granatäppelkärnor och till det ugnsstekta kycklingrullar med mango chutney, salladslök och en sås på créme fraiche, vitlök och kycklingfond
Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept, kyckling är alltid lätt att variera. Så idag får det bli kycklingrulle med tillbehören dragonkräm och krossad potatis, enkelt men gott
Färskostcreme. Karamelliserad chokladcreme med citronsabayon, granatäpple och krossad mandelskorpa. Forma chokladcremen till ägg med två varma skedar och lägg på tallrikar
Baconlindade kycklingrullar serverat med smörslungat blomkål- och broccoli ris. Till detta serverade jag en creme fraiche sås blandat med äppel chutney med sting
Kycklingpaket. Lägg en kycklingbröstfilé mellan två lager plast, eller två tunna skärbrädor av plast. Banka ut den till mindre än tio mm tjocklek - upprepa med den andra