Grekisk kycklingpytt på mitt sätt (räcker till 3-4 portioner). Jag vet att de flesta som gör grekisk pytt använder sig av fläskfilé men jag använder nästan alltid kyckling
Kycklingpytten blev riktigt god med smak av curry och mycket hetta, älskar stark mat. Fick frågan om fettsnål och billig mat och det blev det ju faktiskt idag
Dela potatisen i små bitar och fräs den tillsammans med löken och svampen i en stekpanna. Dela även kycklingen i små bitar och lägg ner den i potatisen och krydda med saltet och de övriga kryddorna efter egen smak
Söndagar är en perfekt dag för att gå igenom kylskåpet och se vad som blivit över efter veckan. En hög kokt potatis, lite grillad kyckling och du är nästan halvvägs till en god pytt i panna
Skär kyckling, potatis, paprika och lök i tärningar och dela svampen i mindre bitar. Stek kycklingbitarna i smöret tills de blir genomstekta och sen lök, potatis, svamp, paprika och purjolök
Kycklingpytt 2 port2 kycklingfiléer2-4 potatisar (beroende på storlek)1 morot1 bli rotselleri1 bit palsternackapurjolök1 vitlöksklyfta1½ dl grädde av valfri sort1½ msk fransk senap1 dl vitt vin (går bra med matlagningsvin)salt och pepparSkär potatisen och rotfrukterna i små tärningar och stek dom mjuka i en stekpanna. Kycklingpytt 2 port
Just denna kycklingpytten får man väl räkna som hyfsat snabblagad, och dessutom lätt att variera. Hur blev det nu igår, tog ni en fiskätardag eller inte