Krydda med salt och svartpeppar, ringla över olivolja och strö över färsk timjan. Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med pressad limejuice, salt och svartpeppar
Dela potatisen i små bitar och fräs den tillsammans med löken och svampen i en stekpanna. Dela även kycklingen i små bitar och lägg ner den i potatisen och krydda med saltet och de övriga kryddorna efter egen smak
Servera med stekt ägg och ketchup. Tärna potatis, bacon, kyckling och paprika. Finhacka löken. Stek allt tillsammans utom kycklingen (den tillsätts på slutet för att den inte ska bli för torr)
Pizzabotten på rulleTomatsås Salamikorv Riven ostTomaterRödlök Chilicreme. 1,5 dl crémefrachie 1 kryddmått chilikrydda Lite flingsalt 200 gr i ca 15-20 minuterEn klick chilicreme och lite sallad till
Tillsätt aubergine och lök, krydda med salt och peppar och stek tills allt blir gyllenbrunt. Häll upp på ett fat, torka ur stekpannan med papper och bryn halloumin och fläsket i resten av smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.