Vi vet också att ett minskat intag av dessa livsmedel och ett ökat intag av grönsaker, frukt, fibrer, fisk, viltkött, nötter och frön minskar risken för hjärt-/kärlsjukdomar, övervikt och cancer
Stek grönsakerna i några minuter i stekpannan där kycklingen stektes. Denna goda och krämiga kycklingpannan hade vi till middag igår och det blev verkligen jättegott
Här kommer dagens middagstips i en panna med kyckling & grönsaker. Gör stora alltiett-pannor eller grytor där protein och grönt tar det mesta platsen och kolhydraterna får mest vara med som utfyllnad
Fräs grönsakerna mjuka i en stekpanna med olja. Krydda med salt och peppar. Ta upp grönsakerna. Krydda med salt och peppar och lägg tillbaka grönsakerna i stekpannan
Servera med ris eller pasta. Skölj, ansa och skär alla grönsakerna i strimlor. Strimla kycklingfiléerna. Fräs upp kyckling, potatis och morötter i olja under omrörning några minuter i en wok eller stekpanna
Vräk på ordentligt medgrönsakerna så behöver du inte göra någon sallad till maten om du inte vill. Prova den här paprikastinna rätten och låt de varma smakerna värma upp dig inifrån medan aprilsnön yr utanför
Currydoftande kycklingpanna. Marinerad kycklingfilé med ugnsstekta grönsaker. Jag har full respekt för att man om man har en sockerberoendeproblematik måste följa en väldigt strikt nollkolhydratkost, och jag vet också att många som har bekymmer med diabetes, högt blodtryck och besvärande fetma mår bra av en sådan kost
Kycklingpannamed butternutpumpa. Lägg grönsakerna i formen tillsammans med kycklingen. Jag satte ugnen på grill i slutet för att få lite mer färg på grönsakerna