Tillsätt vitlök, ingefära, champinjoner och rödlök. 4 cm ingefära – riven. 4 cm ingefära – riven. En kruka koriander som började sloka och en förpackning kyckling i frysen fick vara utgångspunkt för dagens middag
Kycklingpanna med indiska smaker – kycklinglårfilé, chmapinjonkvartar ocy purjolök i sås av tomat och grädde kryddad med kardemumma, kryddnejlika, peppar, kanel, ingefära, vitlök, chili samt en del honung och färsk citronsaft, garnerad med färsk koriander
Sänk värmen och lägg i paprika och ingefära. 4 port4 st Kycklingfileer, skurna i bitar2 röda paprikor, strimlade1 msk neutral rapsolja2 msk ingefära, finhackad4 skivor annanas, delade i bitar2 dl av annansjuicen2 tsk maizena majsstärkelse2 tsk soya1/2 röd chili (valfritt)salt pepparkokt risSätt på ris till 4 personer