Denna smet blir ganska lös, men det gör inget det är bara att klicka ut 1 msk kycklingsmet i stekpannan så håller de ihop efter de stekts en stund, vänd med stor stekspade. Gott med ris och lingonsylt till 500 g kycklinglever
Servera med ett stekt ägg och majonnäs eller aioli. Skölj av kycklinglevern, låt rinna av ordentligt. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever. Smakrik kycklinglever 2 port. 400 g kycklinglever
Servera med ett stekt ägg. Igår när vi kom hem så köpte jag kycklinglever, den blev tillagad ungefär på det här viset, tallriksbilden är tagen hemma i Östersund där jag alltid har mycket örter på balkongen
Lägg ett lager smet i botten på formarna och lägg de stekta levrarna längs mitten. Kycklingleverpaté. Bryn kycklinglevern snabbt på båda sidor, krydda med salt och peppar
-”Det är kycklinglever. PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vitt vin och grädde. 450 g kycklinglever 200 g skogschampinjoner 1 pkt bacon 1 gul lök 50 g smör att steka i 1 dl torrt vitt vin (med hög syra) 1 msk vetemjöl 1, 5 msk koncentrerad kalvfond 5 dl vispgrädde persiljaGör så här. 450 g kycklinglever