Under tiden kan du tillaga bulguren (ris går också bra) enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg kycklinglåren i en ugnsfast form och pensla dem rikligt med marinaden
4 1 vitlöksklyfta 1/2 dl kinesisk soja 1/2 dl honung 900 g kycklinglår svartpeppar 4 port ris eller annat gryn 200 g rotselleri 1 äggula 1 msk dijonsenap 1/2 dl olja 1/2 dl matyoghurt 1/2 kruka gräslök salt och peppar 1/2 påse medelhavsmix sallad (à 125 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 8 kycklinglårmed ben 1/2 msk olja 3 morötter salt peppar 4 port ris eller annat gryn 1/2 påse haricots verts (à 600 g) 2 dl matlagningsgrädde 1 msk majsstärkelse 2 msk japansk soja Lägg till i inköpslistan
Koka riset enligt anvisning. Pensla kycklinglårenmed vitlöks sambal. Krydda med lite svartpeppar. 4 st Kycklinglår eller så många som behövsVitlöks sambalGrovmalen svartpepparJasminrisJordnötsoljaSalladJordnötsoljaVinägerLäggkycklinglåren i en plåt. 4 st Kycklinglår
Stek snittade bitar av kycklinglår till, kryddade med havssalt och chili. Här har jag förstärkt ”blomkålsriset” med extra smak, färg och näring från avocado och paprika
Servera med en sallad och rismed ingefära och kokos. Hej vänner. Kycklingklubborna har legat i denna marinad i ca 2 timmar och är nu redo att tillagas i ugnen
kycklinglåren. Servera medbasmatiris (kan rekommendera min ångade variant. Jag blandade det och återuppväckte det genom att peta ner några kardemummakärnor i det och ånga med några stänk rosenvatten
Medkycklinglår. Bryn kycklinglår och vingar i lite olja i en stekpanna. Servera kycklinggrytan medris samt fräst salladslök på toppen och gärna Mango chutney vid sidan