Kycklingklubbor tandoori recept

Kycklingklubbor tandoori på grillen

Kycklingklubbor tandoori på grillen

Ta bort skinnet från kycklingklubborna. Det skall väl erkännas att det finns andra kök som jag tycker bättre om än det indiska men det finns några rätter som jag tycker är riktigt goda och tandoori är en av dom
Kyckling tandoori

Kyckling tandoori

Blanda samman Tandoori curry paste och yoghurt till en marinad. 3 st kycklingklubbor. Stycka kycklingen i sex delar, vingar, lårklubbor och bröst
Did someone say Tandoori? - 24kr

Did someone say Tandoori? - 24kr

Ta dina kycklingklubbor och lägg dem antingen i en stor bunke eller dela upp dem jämt i två fryspåsar (rekommenderas)
Den indiska matfabriken

Den indiska matfabriken

En handfull halvhjärtat besvarade frågor och ett telefonsamtal senare har vi beställt en tandoorikyckling och dagens vegetariska, som består av en aloo med svamp

Kycklingklubbor tandoori

Lägg kycklingklubborna i dubbla plastpåsar. Tag upp kycklingklubborna och låt dem rinna av väl. 4 kycklingklubbor. Grilla kycklingklubborna 30-40 minuter. 4 kycklingklubbor matolja
Tandoori kyckling

Tandoori kyckling

Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form. Bred på tandoori marinaden. Vänd kycklingklubborna så de får marinad runt om
Tandoorikyckling och annat gott

Tandoorikyckling och annat gott

dels helstekt rostbiff skuren i skivor med hemmagjort kryddsmör till och dels tandoorimarineradekycklingklubbor med myntayoghurt och två matiga sallader

Kyckling tandoori

Blanda samman Tandoori curry paste och yoghurt till en marinad. 3 kycklingklubbor. 300 g Tandoori curry paste, Sharwood’s

Enkel indisk kyckling utan sås

Den här veckan hittade jag dock finfina kycklingklubbor, då gjorde jag det här receptet. 8 kycklingklubborTandoorikrydda, ganska mycket3 msk svensk kallpressad rapsolja4 rödlökar3 paprikor, gula och röda3 tomater1/2 citronBasmatiris Färsk korianderEv matlagningsyoughurt* Sätt ugnen på 200 grader* Blanda rapsolja och tandoorikrydda* Gnid in kycklingklubborna och lägg dem på en stor plåt* Kärna ur och skär paprikorna i stora bitar* Skala och skär löken i halvor och skär tomaterna i klyftor (om du gillar vitlök kan du ta några vitlöksklyftor också)* Lägg paprika, lök och tomat runt kycklingklubborna och krydda med lite tandoori* Sätt ugnen på grill/varmluft alt först på vanlig ugn och sist på grill* Grilla i ca 30 minuter (kolla för de är olika stora, kycklingen måste vara genomstekt)* Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen (tar 20 min) Om du har hela kardemummakärnor är det gott att koka med. 8 kycklingklubbor