riven smakrik ost, gärna Västerbottensost. Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
riven västerbottensost. 1 köttbuljongtärning riven västerbottensost. VABandet fortsätter. Svinkopporna har inte riktigt torkat in än och körteln under hakan är fortfarande stor och öm
Vi använde helt i vanlig ordning Västerbottensost och kan nog tycka att en smakrik ost är på sin plats, men gillar du inte det så tar du en mild variant - så länge du blir nöjd, mätt och belåten
800 g kycklinginnerfilé (eller vanliga filéer som du delar på längden) smör, att steka i salt peppar 65 g babyspenat 10 körsbärstomater 1 dl purjolök, finskuren 1,5 dl Västerbottensost 2 msk pinjenötter
Receptet kommer från Elina och Mickes mat, undantaget röd pesto och västerbottensost. Och riven västerbottensost hade jag sedan tidigare i frysen, därför blev det det istället för parmesan
Scannade igenom min telefon på recept jag sparat och fastande på en kycklinggratäng från Ica för att jag var så sugen på något man kunde äta parmesanost till haha
1dl riven Västerbottensost. Strimla kycklingen och lägg längst ner i botten på en ugnsform. Hårdkoka pastan (tills det är några minuter kvar) och häll det sedan över kycklingen
Pikant kycklinggratäng. 2 dl västerbottensost. 4 ananasringar 2 dl västerbottensost. Ibland tryter inspirationen, så här kommer några tips på söndagsmiddag