Lite hetta av sambal oelek, allt i en form med en mustig buljong. Dagens middagstips är en otroligt smakrik och fyllig kycklinggratäng med härliga smaker av tomat och mozzarella
Kvällens middag blir en kycklinggratäng. 2 msk kycklingfond/buljong. 2 msk kycklingfond/buljong. Hej igen. Som ni ser har bloggen fått en liten förnyad design- allt för att få litet ny energi och motivation
Precis som Dave från Hairy Bikers tycker jag att pocherad kyckling is the shit, eftersom den tillagas försiktigt i (förhoppningsvis) god vätska/buljong så är risken att den torkar ut minimal
Koka upp och smula i buljongen och ädelosten. 5 hönsbuljongtärning. Strimla kycklingen och purjolöken. Häll av spadet från svampen och häll det i en gryta
Tillsätt ostarna, buljong och cremé fraiche, koka upp. 600 g grillad eller stekt kyckling1 gullök1 röd paprika1 gul paprika1 pkt bacon eller 100 g rökt skinka100 g vitlöksost (färskost av philadelphiatyp)200 g naturell färskost (av philadelphiatyp)2-3 dl riven ost1 dl hönsbuljong2 dl cremé fraichebasilikapersiljachiliflingorsaltpeppar Så här gör Du