kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Såsen är gjord på turkisk yoghurt, riven vitlök, lite flytande honung och blandad örtkrydda
Mixa fetaost och blanda med crème fraiche, smaka av med honung, salt och peppar. Fördelen med rotsaker är ju att det inte blir så mycket points och då kan man ju lyxa å vira in kycklingen i bacon och få massa goda smaker
Stek bacon och använd den varm eller kall. Kycklingfilé 4st. Bacon 1 pkt. 1 msk honung (flytande). Stek kycklingfiléerna så de får en fin yta och sätt sedan in dem i ugnen ca 15 minuter på 200 grader. 1 msk honung
Stek kycklingfiléen i en stekpanna med smör. Ikväll blev det en otroligt god middag som jag givetvis vill dela med mig av så här kommer receptet på victorias provköks egen goda kyckling och bacon omelett
Kycklingfilé, bakad i ugnen under ett hösttäcke. Baconlindad, vitlöksspäckad bakpotatis. Sen är det dags att göra iordning Kycklingfilé, bakad i ugnen under ett hösttäcke
Krydda kycklingen med pepparn och stek den plocka ut kycklingen stek löken och baconen och halva mängden svamp, blanda cocosmjölken,grädden chillin och honungen,buljong i en bunke vispa samman