Lägg i en form och pendla med uppvispat ägg. Stek kycklingfiléerna på högvärme. 4 personer4 kycklingfiléer5 smördegsplattor 150 g philadelphiaost1 vitlöksklyftaett knippe färsk basilika1 ägg4 Soltorkade tomater8 Svarta oliver Smör till stekningGör såhär. Kavla ut 4 av smördegsplattorna och slå in kycklingfiléerna i varsitt litet paket. 4 kycklingfiléer. 1 ägg
Krydda rikligt och lägg över i en ugnsfast form. Dela tomaterna och lägg runtom kycklingen. Riv potatisen grovt och blanda med vitlök, ägg och ajvar relish
Doppa kycklingfilén i äggblandningen och därefter i kokosblandningen. Jaha, det var den soliga dagen, men inte deppa ihop för det, en tur till sonen han behövde hjälp av L att lägga på takpannorna på snickarboden som Egon hade blåst av
När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Stekte den i stekpannan och serverade den med lite blandade grönsaker, ägg + en jättegod bönsallad. så jag marinerade en kycklingfilé i lite balsamvinäger, olivolja och vitlök