Gör frallor använd lite mjöl till utbakningen, pensla och på med sesamfrön. 1 pkt jäst 3 dl ljummet vatten 1 msk honung 2 dl kvarg naturell 2 dl rågsikt och resten vetemjöl ( degen ska vara kletig) pensla efter jäsning med ägg och strö på sesamfrön. Rör ut jästen i lite ljummet vatten och i med honungen, låt stå ca 10 minuter häll i resten av vattnet ( ljummet ) och i med kvargen och rör runt. 2 dl kvarg naturell
Toppa gärna med sesamfrön. 150 gr kvarg. 0,5 dl sesamfrön. 150 gr kvarg. 0,5 dl sesamfrön. Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen
1 dl oskalade sesamfrön. 250 g kvarg. 1 dl oskalade sesamfrön. 250 g kvarg. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Släng i lite frön i degen eller sesamfrön på toppen för extra crunch. Frallorna är gjorda på två superingredienser - kvarg och havregryn, och blir otroligt nog så jäkla goda
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
1 dl sesamfrön. 4 dl yoghurt/fil/kvarg. 1 dl sesamfrön. 4 dl yoghurt/fil/kvarg. I förra veckan testade jag att baka ett nyttigt bröd och himmel så gott det blev
Oj nej världen. Vilken dag…. Jag reagerar som en amerikan (. ) och tyr mig till comfort food nu. Men, vi glutenintoleranta kan inte svänga via affären efter gott, ljummet, ostigt bröd med samma lätthet som andra… Attans
Blanda kvargen med blåbärsröran och lägg upp i skålar. Lägg bananskivorna på blåbärskvargen. 250 g kvarg, naturell, 1 % fetthalt. 1 dl blandade frön, till exempel sol rosfrön, pumpakärnor och sesamfrön
Bland samman kvarg, kakao, mjölk och proteinpulver till en smet, jag körde med elvispen. Jag valde ett som jag hittade här och ist för kokos rullade jag dom i sesamfrön då jag inte är speciellt förtjust i koks