Senapscreme gör man genom att blanda naturell kvarg (eller creme fraiche) tillsammans med senap efter smak - jag använder gärna en grovkornig skånsk senap
Pröva färskost, keso eller kvarg, i en sallad. Blanda samman grädde, citronsaft, senap och salt. 1 dl vispgräddesaft av ½ citron1 - 2 msk senap½ tsk salt1 dl crème fraîchefinhackad persiljaLägg de frysta grönsakerna i kokande, saltat vatten
Blanda kvarg, senap, balsamvinäger och smaka av med salt och peppar. Du behöver (2 port)Tacobröd eller tunnbröd200 g grillad kyckling1 dl kvarg1 äpple150 g cocktailtomater100 g sallad2 mogna avokado1 tsk dijonsenap1 tsk balsamvinägersalt, peppar. 1 dl kvarg
Så min variant utav den klassiska ris ala maltan gör jag på kvarg istället för den feta grädden. Mammas julsenap - Sist men inte minst har vi min lillasysters favorit, mammas julsenap
Rör ned majonäs och kvarg och tillsätt lite vinäger och ev. Var försiktig med senapen, den tar väldigt lätt över all smak)saltpepparNågon nypa råsocker/socker
Blanda kvarg, senap, dill och gräslök. 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg. 1 msk senap. Lägg ut laxskivorna lite omlott på plastfolie till en fyrkant, ca 25x25 cm