Då kom jag på snilleblixten att koka in dom med massa goda kryddor så kan man äta dom som dessert tillsammans med vaniljglass eller till frukosten i kvargen eller den grekiska yoghurten
Toppa äppelbitarna med kvarg och smulade mandelbiskvier. Gör så här Kärna ur och tärna äpplena. 3 äpplen. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 äpplen 2 msk Arla® Svenskt Smör 2 msk strösocker 1 tsk malen kanel 250 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche ½ dl mandelbiskvier
Ett tips är att frysa in äpplena innan vilket ger en bättre konsistens och smak. 100g fruset äpple helst rött (ej sura äpplen)50gkesella/kvarg 1 %40g 1 skopa vaniljprotein1/2 tsk guarkärnmjöl1/2 tsk kanel1/4 tsk stevia1 dl mineralvattenEnergi254 kcalProtein36,6 gKolhydrater18,1 gFett3,7 gGör så här. 100g fruset äpple helst rött (ej sura äpplen)
Blanda kvarg, senap, balsamvinäger och smaka av med salt och peppar. Du behöver (2 port)Tacobröd eller tunnbröd200 g grillad kyckling1 dl kvarg1äpple150 g cocktailtomater100 g sallad2 mogna avokado1 tsk dijonsenap1 tsk balsamvinägersalt, peppar. Tärna kyckling, äpple och avokado, skär salladen i 1x2 cm strimlor och halvera tomaterna. 1 dl kvarg. 1 äpple
Toppas med kvarg och färskt fikon. Hej Kaneläpple. Servera gröten med en klick kvarg och färska fikon. Exempelvis som stunder när jag avnjuter denna - favoritgryn och favoritkryddor kombineras med riven morot och äpple