Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid
För länge sedan åt vi ofta kummel hemma hos oss. Häromdagen hittade jag ett franskt recept med kummel, och tänkte ”kul, nu ska jag trava iväg till fiskaffären och handla den där fisken som det var så länge sedan vi åt”
kolja, sej, kummel). kolja, sej, kummel). 2 dl vitt vin. Häll i vitt vin, skaldjursbuljong och vispgrädde, låt koka ihop i cirka 8 minuter. 2 dl vitt vin
Mustig, färgsprakande och festlig fiskrätt där skivor av fisken, t ex gös, får puttra i en aromatisk sky av vitt vin och tomater med litet purjolök, svamp och musslor
Schalottenlök och fänkål kokas i vin eller Vermouth med en aning vinäger. 600 gram skrei eller torskrygg (man kan även med fördel använda kummel eller annan vit fisk, även röding kan fungera)