Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
4 pers, rödlöken görs helst dagen innan. 500 g lammfärs. 1 ägg. ca 4 msk ströbröd. ca 1/2 – 1 dl mjölk. timjan, salt och svartpeppar efter smak, ca 1 tsk av varje
Lammfärsbiffar med gräddstuvad salladskål. Julen är över och det är dags att börja tänka på nyår. Så vad passar väl bättre än att jag delar med mig av tre nya recept som jag varmt kan rekommendera till nyår
Vi åt gratängen till kryddigaLammfärsbiffar, men den passar förstås fint till grillat kött och fisk, rostbiff, kyckling eller som komplement till en vegetarisk rätt också
Jag hade köpt riktigt kryddiga Rackebajsare från Ridderheim, i charken på Kvantum. Hon hade gjort väldigt goda Lammfärsbiffar till middag, fyllda med Fetaost