Lägg lergrytan i ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vänd rostbiffen och sänk värmen till 175 grader i ca 1 timme och 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g)
Kryddig lammgryta 2 port + matlåda. 500 g rostbiff av lamm eller hjort. / Anki och Håkan Kryddig lammgryta 2 port + matlåda. 500 g rostbiff av lamm eller hjort
Vi åt gratängen till kryddiga Lammfärsbiffar, men den passar förstås fint till grillat kött och fisk, rostbiff, kyckling eller som komplement till en vegetarisk rätt också
KRYDDIGROSTBIFF OCH COLESLAW. Lägg ut rostbiffen och droppa över marinaden. Blanda vitkål, rödlök och morot med crème fraîche, senap, vinäger, salt, peppar och litet socker och servera detta till rostbiffen
För denna kryddiga kreation krävdes. Emellanåt kör vi en tre-i-ett middag med rostbiff. Detta innebär att vi köper en rostbiff som vi först åter varm med potatis och någon god sås, sedan äter vi den tunnskivad kall med t ex potatissallad och slutligen åker resterna ner i en pytt i panna