Blanda i riset o krydda med curryn efter smak. Rita Ca 361 kcal/ port med ris Ca 126 kcal/ port utan ris 4 port 500 g torsk eller sej citronpeppar 1 msk olja Grönsaksris 600 g kokt ris 1 msk flytande margarin 1 bit purjolök ca 25 cm 2 röda paprikor 2 medelstora morötter 1-2 tsk curry Krydda fisken med citronpeppar och stek i oljan. 500 g torsk eller sej
Krydda filéerna på ömse sidor. Huvudingredienserna i rätten är sejfiléer och fryst bladspenat. Det kanske inte låter särskilt upphetsande, men tro mig - när du tillagat sejfiléerna i ugn, ömsint omhuldade av en gräddig, vitvinsdoftande spenatstuvning som de sista minuterna beströs med generösa mängder nyriven parmesanost - då reviderar du nog din syn på både fisken och de frysta grönsakerna
Krydda fisken med salt, citronpeppar, dill och persilja. Sej närmare bestämt, som faktiskt är min favoritfisk och med andra ord den jag oftast har hemma när jag gör fiskrätter
500 g fiskfilé, vi hade sej. 500 g fiskfilé, vi hade sej. I går stod det fisk på menyn här hemma i köket och frun, som sjunger på slutampen av sin julledighet, stod för middagslagningen