Krustader med västerbottensost. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar. 1 pkt krustadervästerbottenost1 dl creme fraich1 äggsaltpepparrom, creme fraiche, rödlök och dill. Häll i krustaderna, men fyll de inte mer än 3/4. 2 klyftor vitlökolivolja. Förrätter 1 pkt krustader. 2 klyftor vitlökolivolja
Det blev crostini med creme fraiche och sikröm, krustader fyllda med västerbottensost, karamelliserad lök och ansjovis och till sist rökt renstek med västerbottensost och pepparrot på rågkex
Ringla olivolja över bröden, och gnid in med finriven vitlök. 6 stora krustader med champinjonstuvningDet här behöver du. Fyll krustaderna, toppa med hyvlad västerbottensost och gratinera i ugn ca 10-15 min i 200 grader. 2 dl olivolja. 1 msk olivolja. 2 dl olivolja. 1 msk olivolja
Den här gången blev det tunnbrödpinnar, krustader och marinerade vitlöksklyftor. Olivolja. Krustaderna penslade jag först med lite smält smör i botten, klickade i creme fraiche och toppade med en räka
Som tilltugg till bubblorna serverade jag krustader fyllda med gratinerad camembert, fikonmarmelad och fikon samt bitar av päron med Philadelphiaost (jag tog det istället för chèvre för barnens skull), päron och valnötter