290 g kronärtskocka, marinerade i olja 100 g färskost 1 klyfta vitlök, riven salt svartpeppar, nymalen baguette, i skivor (surdeg) olivolja (med citronarom)
Ikväll smäller det, då är det dags för Eurovision Song Contest. Jag har kollat på båda deltävlingarna och jag tyckte helt klart att tisdagens låtar och show var den bästa
Lax är otroligt tacksamt att använda i mat, det går liksom bara inte att misslyckas med. Den här gången testade jag marinad med japansk soja, ingefära, citron och lite salt och rullade sedan laxkuberna i sesamfrön strax innan jag stekte dem i olja
Kronärtskockskräm. Servera kycklingen tillsammans med rostad potatis, kronärtskockskräm och sallad. Om du har fryst kyckling så tina kycklingfiléerna, gärna i kylen över natten
0,5-1 burk kronärtskockskräm. 0,5-1 burk kronärtskockskräm. Veckans vegetariska recept kommer här. Det fick bli nåt snabblagat till fredagslunch framför en hög med nationella prov som skulle rättas