Skölj kronärtskockshjärtana och skär eventuellt i mindre bitar. Blanda ner aubergine, tomater, gurka, bönor, kronärtskockor, ruccola och några blad färsk basilika i pastan
Skär tomaterna och gurkan. 500g kyckling2 klyftor vitlök1/2 st chilifrukt (ta bort fröna)2 msk olivolja1 burk kronärtskockshjärtan1 dl rostade och saltade cashewnötter1 citron2 tomater eller kanske 10 körsbärstomater1/2 gurka1 kruka/påse romansalladruccola efter smakOm du inte gillar att äta djur kan du självklart ta bort kycklingen eller byta ut den mot tex ett paket halloumi. 1 burk kronärtskockshjärtan. 1/2 gurka
Blanda 115 g kokta vita bönor, 200 g kronärtskockshjärtan, 1 skivad rödlök, ½ dl svarta oliver, 1 stor skivad tomat, 1 bit skivad gurka, ½ strimlad paprika, ½ dl basilikablad och 5 strimlade romansalladsblad. 200 g kronärtskockshjärtan. 1 bit skivad gurka
kronärtskockshjärtan, gärna marinerade om du har det (recept på hur du gör goda finns här). gurka. Så kära läsare, då är 2014 års upplaga av påskhelg över och det är dags att överge festligheterna och återgå till de mer vardagliga rutinerna
gurka. kronärtskockshjärtan. Lyft ur kycklingbitarna och häll spadet i stekpannan över kronärtskockshjärtanen, som du delat i 2-3 delar. Lägg kronärtskockshjärtanen i botten på 4 portionsformar
Blanda kronärtskockshjärtan (från burk) med haricots verts och tomatklyftor. Ät köttet med en eller flera såser och andra tillbehör som t ex råa grönsaker, oliver, inlagd gurka och bröd
Och det bästa - grillade kronärtskockshjärtan (fuskiga från burk). ), färsk broccoli, cocktailtomater, färsk vårlök, physalis & gurka med lite äppelcidervinäger och flingsalt