Krispigachokladkakor. Det är svårt att göra kakor med proteinpulver och få dem krispiga, oftast blir de sega eller smaklösa men den här gången tror jag att jag lyckades
Både krispiga, kladdiga och sega. Alltså. De här kakorna är fantastiska. Jag har gjort dem förut och blir alltid lika glad när jag inser hur fantastiska de är
Efterrätten jag gjorde igår var en kladdig chokladkaka med kokostosca. Sååå himla god. Kokostoscan blir så knaprig och god, och kakan är lite roligare att bjuda på än en vanlig kladdkaka
Och det blev inte bara små kakor, det blev helt fantastiska småkakor som var krispiga ytan men mjuka i mitten och med en god smak av hasselnötter och choklad
Sandwichglass – glutenfri, raffinerat sockerfri och vegansk. Eller en så kallad ”Ice cream sandwich”. Det första receptet jag publicerade någonsin här på bloggen (för ungefär 1000 inlägg sen) var ett recept på en sandwichglass
Om inte så är det något jag kan rekommendera =) En kladdig chokladkaka, täckt av ett lent lager chokladgrädde med krispiga daimbitar i och lite riven choklad som dekoration
Matsedel vecka 4. Godmorgon måndag. Ja, ni vet vad man säger. ny vecka, nya tag. Arbetsveckan tar sin start för många av oss, och vi börjar ännu en gång räkna ner till fredag