Blanda samman gurka, pepparfrukt (smaka av allt eftersom tills önskad styrka är uppnåd), mynta, koriander, vitlök, grönsaksfond, olivolja, yoghurt och mjölk
Vill du byta ut hummer mot räkor eller krabba går det utmärkt. Pressa den och blanda med smör och mjölk eller grädde, kör hastigt med elvisp för fin purékonsistens (obs, inte för länge, då blir den seg)
Tillsätt hummerfond, purjolök, kräftstjärtar, musslor, räkor, krabba och dill. Rör ner vetemjölet och späd med varm mjölk under ständig omrörning, lite i taget
krabba. 1-2 dl mjölk. Tärna margarinet och lägg det i en bunke. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda snabbt ihop till en pajdeg
Det är enkelt som sjutton och köper man färdigrensad krabba på burk kommer det gå av bara farten. Smält smöret i kastrull, vispa ner mjölet och tillsätt mjölken
ex köpt krabba eller musslor och de får något annat. Japp, mjölk ska det vara för det gör den mör. Först så rensade jag bläckfisken, skar snygga snitt i den och marinerade den i mjölk ca 1 h
Ovan ett blandat fat med hummer, havskräftor, ostron, räkor och krabba. Ovan Krabba, som kanske inte är den allra bästa av skaldjuren men bra att ta med som en extra komponent