Häll av spadet på krabban, ta bort ev broskbitar. 1 burk krabba. 2 dl lätt crème fraiche. Blanda samman mjöl, matfett och vatten i en matberedare eller för hand till en smidig deg
½ dl majonnaise (kan bytas mot creme fraiche). Gratinerad krabba. Servera den gratinerad krabban, eventuellt med klorna vid sidan av, med skivor av rostad baguette och en grönsallad att äta till
crème fraiche. Övre skalet på krabban tas loss från resten av kroppen och rensas på kött. pastadeg. Mät upp mjölet i en bunke, gör en grop i mitten och häll i äggulorna
2 dl creme fraiche. Hallå i stormen. Håller på att blåsa bort här på västkusten. -) Riktigt höstväder. Jag är absolut ingen höstmänniska utan älskar ju vår och sommar men ibland så kan till och med jag erkänna att höstrusket kan vara lite mysigt
Blanda mjukost, creme fraiche, morot, citronskal och crabstick tillsammans med fiskspadet, smaka ev. 1 torskryggfilé/person eller torskblock 200 g räkost2 dl creme fraiche1 morot, grovt riven200 g crabstick (kan bytas ut mot räkor, kräftstjärtar eller krabba), skuren i småbitar1 citron, rivet skalsalt och pepparräkorcitronpotatismos till 4 personerKoka potatis och gör potatismosmos. 2 dl creme fraiche
Nu ska du blanda créme fraiche och majonnäs och bre detta över hela tårtan, även sidorna. 4 dl créme fraiche. 2 burkar krabba/kräftor i lake. 2 dl créme fraiche. 2 dl créme fraiche
Eller varför inte smaksätta en crème fraiche eller majonnäs om du ska ha skaldjursfrossa. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer. 1-1½ l skal från kräftor, räkor, krabba eller hummer
Smält creme fraiche , räkost & citronsaft i en tjockbottnad kastrull. 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super). 1 dl Creme fraiche. 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super). 1 dl Creme fraiche
Krabba (crab sticks). Creme Fraiche. Creme fraiche. Creme Fraiche (ev pepparrrot / pepparrotsgrädde). * Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra