Koka äggen och låt svalna. Koka upp vatten som täcker halva äggen ungefär, med äggen i från start, när det börjar koka stänger man av plattan och sätter tiden
Vispa ihop äggstanningen och häll blandningen i formen. KRABBA UPP-OCH-NED. Ta vara på det goda som finns i räkans huvud också, och hacka samman alltihop innan du lägger det i formen
Vill du byta ut hummer mot räkor eller krabba går det utmärkt. Både skaldjursröran och avokadokrämen kan göras klara i förväg och bara läggas ihop vid servering, tomaten kan vara förbredd och bara rimmas i sista stund
Hacka äggen och skaldjuren. Lägg 2 brödhalvor på ett tårtfat och bred fyllning 1 över hela ytan. Lägg på ytterligare 2 brödskivor och bred på fyllning 2. Upprepa och lägg på resten av fyllning nummer 1. 2 kokta ägg. 2 burkar krabba/kräftor i lake
Vispa ihop ägg & grädde, tillsätt i en pajform med smält smör i botten. 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super). 500 g Räkor (evt krabba,kräfta och vad du har för andra skaldjur hemma blir super)
Lägg ut en kökshandduk (som inte luddar) och fukta den med vatten. Lägg rispappret på handduken. Lägg en lite hög med nudlar på, dra en sträng med sambal oelek över, lägg på lite grönsaksstavar och strö över koriander och limeskal