Krabba (crab sticks). * Blanda de fyllningar du vill ha, om du in te vill ha alla fyra. * Garnera med räkor, kräftstjärtar, rökt lax, röd- och svarkornig kaviar, gurka, citron, rädisor och oliver
0,5 dl finsmulad ädelost. 0,5 dl finsmulad ädelost. Ända sedan vi var på Badkrukan i Båstad förra veckan tillsammans med våra goda vänner Johanna och Michele så har jag suktat efter blue cheese
Fyll bröden med färska, rensade räkorellerkokt krabba i små bitar (strö klippt dill över skaldjuren och lägg på osten)ellerfyll med smörfrästa champinjoner
Grillade kycklingfiléer, och fläskfilé, baconlindad halloumi, färska champinjoner fyllda med ädelost och till det en sallad, en kall sås gjord på turkisk yoghurt, sweet chili, vitlök, tärnad fetaost och salt och peppar samt färskpotatis grillade i ugnen med olja, salt, peppar och färsk timjan
Skaldjur som krabba, räkor, hummer eller musslor får aldrig koka, de blir då sega och nästan träiga. Skaldjur som färska räkor, krabba eller hummer har kort hållbarhet