4 st tagliatelle. Bryn fläskfilén i lite matfett gyllene runtom. Krydda med salt och peppar. Lägg filén i en eldfast form och stick in en kött-termometer
250 gram tagliatelle. 250 gram tagliatelle. Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
200 g sockerärtor, 250 g okokt tagliatelle, 200 g Philadelphia Naturell Light 12 %, 2 msk mellanmjölk, saften av 1/2 citron, 125 g tunt skivad rökt lax, nymald svartpeppar, ev lite salt för att förhöja smaken. 250 g okokt tagliatelle
Till den gjorde jag en krämig ädelost/kycklingsås med riven parmesan över. Efter att ha sett detta recept överallt på nätet så är jag också bara tvungen att prova ostpasta Tagliatelle, LCHF receptet kommer från 56kilos blogg
1 förpackning färsk tagliatelle, (för 4 personer). Frysen strular här hemma. (Sånt gör mig nervös, när graderna kryper neråt och allt innehåll börjar att tina)
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
Koka under tiden Tagliatelle al dente i rikligt med vatten. Barilla Tagliatelle. Hacka lök, selleri och morot och bryn bitarna i 2 matskedar olivolja i en teflonpanna