Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. För att ändå få den krämig har jag i riven ost under tillagningen
300 g tagliatelle. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Värm smöret i en stor stekpanna och stek kycklingen i ca 4-6 minuter eller tills den är genomstekt
300 g tagliatelle smör 400 g kycklingbröst, skurna i bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 50 g soltorkade tomater 150 g babyspenat 2,5 dl grädde havssalt (en generös nypa) svartpeppar, nymalen parmesanost, till servering
en krämig pastasås med kycklingfilébitar, bladspenat, grädde vitlök och soltorkade tomater. Servera med nykokt pasta, vi tog gnocchi, eftersom det var det enda i pastaväg som fanns hemma för tillfället, nästa gång ska jag prova med tagliatelle, blir nog ÄNNU godare
Sedan fick var och en blanda ihop pasta och sås till en krämig citrussmakande kycklingpasta. tagliatelle Borsta citronen, riv av skalet och pressa ur saften