Skala och finhacka löken. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
200 g kräftstjärtar. 1½ dl finhackad gul lök. 11 pressad vitlöksklyfta. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
½ dl gul lök. Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar. 1 vitlöksklyfta
Hacka löken och fräs i en kastrull. Låt kräftstjärtarna rinna av och rör ner dem i kastrullen. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 1 gul lök. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner
Hacka lök, paprika och vitlök. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port1 pkt färsk bandpasta1 burk kräftstjärtar i lag1 röd paprika1 liten gul lök1vitlöksklyfta1 msk vetemjöl1 msk kycklingfond2½ dl matlagningsgrädde1 tsk sambal oelek (minska om du inte gillar så starkt)chiliexplosionkrydda salt, pepparKoka pastan. Pasta med heta kräftstjärtar 2 port. 1 vitlöksklyfta
Fräs löken mjuk i oljan och tillsätt kräftlag och grädde. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake. 1 gul hackad lök
Lägg i löken och stek med en stund. Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen