Kotlett med rosmarin recept

Rosmarin kotlett

Rosmarin kotlett

Krydda kotletternamedrosmarin,salt o peppar. Hög/medel värme. Vi äter sällan kotlett. Även lite mer rosmarin i såsen
Grillad kotlett med rosmarin och kryddpeppar

Grillad kotlett med rosmarin och kryddpeppar

Skiva kotlettraden i skivor. Pensla kotletternamed marinad och grilla i 10-15 min eller tills innertemperaturen är 65ºC. 600 g Scan Piggham benfri Kotlett i bit. 1 tsk torkad rosmarin
Kotlett med paprikasås

Kotlett med paprikasås

Mixa såsen slät och smaka av medrosmarin, salt och peppar. rosmarin. Servera med couscous blandad med fetaost och tomater
Kotlett med rosepepparsås

Kotlett med rosepepparsås

Krydda kotletternamedrosmarin,salt o peppar. Även lite mer rosmarin i såsen. Lägg ut kotletterna ur pannan
Kotlett i panna

Kotlett i panna

  600 g Skivad kotlettmed ben. 1  1 msk Rosmarin, hackad (Färsk). 1  100 g Champinjoner (färska). 1  50 g Gul lök
Kotletter i vitlökssås

Kotletter i vitlökssås

Krydda med dragon, oregano och rosmarin. Skala och hacka vitlöken under tiden och låt den fräsa medkotletterna
Helstekt kotlett som i Florens

Helstekt kotlett som i Florens

1 kg kotlettrad, av gris, benfri 6 klyfta vitlök 1 tsk salt svartpeppar, ur kvarn 3 kvist färsk rosmarin 3 msk olivolja ev 6 skiva rimmat fläsk (eller späck) 1 kg färskpotatis salt svartpeppar, ur kvarn 2 klyfta vitlök, finhackade ev rödvin (lite)
Kotletter med örtpanering

Kotletter med örtpanering

Servera kotletternamed den goda såsen och ugnsstekta potatisar samt eventuellt morötter och t ex rödbetor
Kotlett med rosmarinsås

Kotlett med rosmarinsås

Bryn kotletterna i olja, börja med hög värme och stek på båda sidorna till de fått fin färg. Häll över creme fraiche, mjölk, smulad köttbuljongtärning och rosmarin

Grillad kotlett med sallad och två såser

Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletternamed salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Kotletter med apelsin- och katrinplommonsås

Kotletter med apelsin- och katrinplommonsås

Bryn i matfettet tillsammans med katrinplommon, rosmarin och rivet apelsinskal några minuter. 1 Krydda kotletterna. Lägg ner kotletternamed eventuell köttsaft och sjud 3-5 minuter. 4 fläskkotlettermed ben. 1 tsk stött rosmarin