Skiva kotlettraden i skivor. Pensla kotletternamed marinad och grilla i 10-15 min eller tills innertemperaturen är 65ºC. 600 g Scan Piggham benfri Kotlett i bit. 1 tsk torkad rosmarin
1 kg kotlettrad, av gris, benfri 6 klyfta vitlök 1 tsk salt svartpeppar, ur kvarn 3 kvist färsk rosmarin 3 msk olivolja ev 6 skiva rimmat fläsk (eller späck) 1 kg färskpotatis salt svartpeppar, ur kvarn 2 klyfta vitlök, finhackade ev rödvin (lite)
Bryn kotletterna i olja, börja med hög värme och stek på båda sidorna till de fått fin färg. Häll över creme fraiche, mjölk, smulad köttbuljongtärning och rosmarin
Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletternamed salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida
Bryn i matfettet tillsammans med katrinplommon, rosmarin och rivet apelsinskal några minuter. 1 Krydda kotletterna. Lägg ner kotletternamed eventuell köttsaft och sjud 3-5 minuter. 4 fläskkotlettermed ben. 1 tsk stött rosmarin