saftigt korvbröd. Jag lät dessutom min blandning av röd- och grönkål "marineras" i risvinäger (annan vinäger fungerar också) för att istället kunna kombinera med en sås på korven
Grilla korvarna och lägg dem i korvbröd. Tillsätt farinsocker och vinäger och koka ihop i 10 minuter. 2 msk rödvinsvinäger. 4 st briochekorvbröd. 75 dl farinsocker 2 msk rödvinsvinäger salt och peppar Senapsmajonnäs. 4 st smaksatta korvar 4 st briochekorvbröd avokado
Mycket luftig, om man gillar bröd utan tuggmotstånd (skorpan blir dock lite hård faktiskt) passar väldigt bra som hamburgarbröd, korvbröd eller liknande
Men jag bakade egna korvbröd efter ett jättebra recept ur boken "Bröd från Brunkebergs bageri" av Helene Johansson, tog en lite kryddigare korv, och gjorde en väldigt god coleslaw på rödkål till
Men det finns stora lite grövre korvbröd i handeln som går lika bra. vitvinsvinäger. Vispa upp äggulor, dijonsenap och vinäger med olja till en majonnäs