Koreansk lövbiff recept

Koreanskt inspirerade tacos - det godaste på länge

Koreanskt inspirerade tacos - det godaste på länge

Vänd ned den strimlade lövbiffen i marinaden i påse eller i burk. Dessa koreanskt inspirerade tacos litade sig omedelbart upp på familjens topplista och lär definitivt bli ett stående inslag på vår meny
Bulgogi ett koreanskt matrecept

Bulgogi ett koreanskt matrecept

entrecôte eller lövbiff. blanda runt och låt stå i ca 20min. undertiden s. soya 1/4 dl. sesam olj
Bibimbap och Kimchi

Bibimbap och Kimchi

500 g lövbiff. Börja med Kimchin. Skölj och strimla salladslök- och kål. Vispa chilisås, salt, vinäger och socker

Bibimbap & 7 olika sorters banchan

Fullkomligen älskar koreansk mat. När jag var i Filippinerna var vi på en koreansk restaurang, och samtidigt som vi fick menyerna ställde man fram små skålar med banchan på vårt bord - detta ingår i en koreansk måltid och ingår då alltså i priset
Bulgogi med currystekt ananas

Bulgogi med currystekt ananas

Skär eller klipp lövbiffen i strimlor. 400 g lövbiff. Halvtina haricots verts och dela dem på mitten. Marinad
Hemgjord bibimbap

Hemgjord bibimbap

Maten gick verkligen hem hos hela familjen och var så nära en äkta koreansk bibimbap man kan komma. Bibimbap är en koreansk variant på pyttipanna
Korean bbq bulgogi

Korean bbq bulgogi

Bulgogi är en fantastiskt god och populär koreansk maträtt. Entrecote, lövbiff, fransyska eller vilket kött man gillar vi hade lövbiff såå gott
Bibimbap – koreansk pytt i panna

Bibimbap – koreansk pytt i panna

kalvinnanlår, lövbiff eller entrecôte). Nej, det är en klassisk, koreansk maträtt som påminner mycket om vår svenska pytt i panna

koreansk kötträtt

lövbiff. Skär kött i strimlor. Hacka purjolök och vitlök. Blanda ihop med övriga ingredienser. Låt stå i kylen över natten

Koreansk kebab

200 g tunt skuren lövbiff, eller oxfilé i smala skivor. Blanda samman marinaden och tillsätt köttstrimlorna

Yakiniku på lövbiff

600 g fint strimlad lövbiff. 300 kimchi (koreansk surkål). Koka riset enligt anvisningen på förpackningen

Bulgogi (eldkött)

Man tar ett salladsblad och lägger på lite kött, lite ris, lite kimchi och rullar ihop, doppar i dipsåsen och äter 800 g strimlad entrecote/lövbiff